Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρέατα σε μερίδες, τα ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και τα βράζουμε με τα μπαχαρικά αλλά χωρίς αλάτι για 6 - 6 1/5 ώρες. Μετά προσθέτουμε το αλάτι και ζυμώνουμε (ανακατεύουμε πολύ - πολύ καλά) και είναι έτοιμος για ψυγείο ή όταν κρυώσει, το κάνουμε ρολό σε λαδόκολλα και στην κατάψυξη ή σε μερίδες.
- 1.5 κιλό χοιρινό κρέας (σπάλα στήθος, πλευρά χωρίς κόκαλα)
- 3.5 κιλά μοσχάρι (ποντίκι), αφαιρούμε τα νεύρα όπου υπάρχουν
- αλάτι - πιπέρι - κύμινο - ρίγανη ανάλογα με τα γούστα μας
- πράσα, κρεμμύδια ξερά ή πράσινα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα κρέατα σε μερίδες, τα ξεπλένουμε με χλιαρό νερό και τα βράζουμε με τα μπαχαρικά αλλά χωρίς αλάτι για 6 - 6 1/5 ώρες. Μετά προσθέτουμε το αλάτι και ζυμώνουμε (ανακατεύουμε πολύ - πολύ καλά) και είναι έτοιμος για ψυγείο ή όταν κρυώσει, το κάνουμε ρολό σε λαδόκολλα και στην κατάψυξη ή σε μερίδες.
