Θρακιώτικες Συνταγές - Μουστοκούλουρα


Υλικά


  • 1 κιλό αλεύρι
  • ½ νεροπότηρο λάδι
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη
  • 1 νεροπότηρο  μούστο
  • 1 κοφτή κουταλιά αμμωνία
  • ½ νεροπότηρο νερό
  • Σουσάμι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να δέσει η ζύμη. Πλάθουμε τα κουλούρια δίνοντας διάφορα σχήματα και τα τοποθετούμε στο  ταψί ή σε λαμαρίνα. Τα αλείφουμε με νερό και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο.