Υλικά
- 1 κιλό αλεύρι
- ½ νεροπότηρο λάδι
- 250 γραμμάρια ζάχαρη
- 1 νεροπότηρο μούστο
- 1 κοφτή κουταλιά αμμωνία
- ½ νεροπότηρο νερό
- Σουσάμι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να δέσει η ζύμη. Πλάθουμε τα κουλούρια δίνοντας διάφορα σχήματα και τα τοποθετούμε στο ταψί ή σε λαμαρίνα. Τα αλείφουμε με νερό και τα πασπαλίζουμε με το σουσάμι. Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε δυνατό φούρνο.
