Θρακιώτικες Συνταγές - Τυροκαφτερή

Υλικά


  • φέτα 300γρ.
  • βούτυρο
  • λάδι
  • καυτερή πιπεριά


Εκτέλεση

Τρίβουμε το τυρί και βάζουμε μία κουταλιά της σούπας φρέσκο βούτυρο και λάδι τόσο όσο αραιά θέλουμε να γίνει. Μία καυτερή πιπεριά, είτε ψημένη είτε ωμή την οποία την κόβουμε σε πολύ ψιλά κομματάκια. Βάζουμε όλα τα υλικά - κατά προτίμηση σε ξύλινο γουδί - ή στο μπλέντερ και τα κτυπάμε μέχρι να γίνει πολτός.


Σερβίρεται γαρνιρισμένη με κομμάτια ντομάτας και φύλλα μαϊντανού.